Δημοσιεύθηκε την

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι μαθητές/τριες, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μας μονάδας ευχαριστούμε θερμά τη ΔΕΗ  για την ευγενική προσφορά της σε βιβλία και παιδαγωγικό  υλικό (παιχνίδια, σετ ψυχοκινητικής, παζλ, κουβέρτα με βάρος, καναπεδάκια, δάπεδο ασφαλείας, βαλιτσάκι κατασκευών) προς το σχολείο μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της οργάνωσης «Δεσμός» για την ευαισθησία τους και το ρόλο τους, ως συνδετικός κρίκος με τη σχολική μας μονάδα.

Η πολύτιμη προσφορά όλων των παραπάνω, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας, θα συμβάλλει στη δημιουργία αίθουσας χαλάρωσης-ψυχαγωγίας και  στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους μικρούς μας μαθητές.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά σας κι ευελπιστούμε και στο μέλλον στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας.

Ευχαριστήριο αντί επιλόγου…

Τελευταία μέρα του Σχολείου για το διδακτικό  έτος 2021-2022!
​Κλείνουμε με τις καλύτερες συνθήκες από άποψη οργάνωσης και υλικοτεχνικής υποδομής .
Μια νέα αίθουσα προστέθηκε στο σχολείο μας με ολοκαίνουργιο

εξοπλισμό : παιδαγωγικό  υλικό, παιχνίδια και βιβλία που παραλάβαμε μόλις σήμερα!!!

Είμαστε έτοιμοι για τη δημιουργία της  αίθουσας χαλάρωσης και ψυχαγωγίας  για τους μαθητές μας.

Ευχαριστώ θερμά την προϊσταμένη του 10ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς κα Μακρή Γλυκερία και την εκπαιδευτικό
Ασημίνα Λάζου για την άψογη συνεργασία και την έγκαιρη επιστροφή – παράδοση της αίθουσας στο σχολείο μας. Τέλος ευχαριστώ τον κ. Στυλιάδη Δημήτριο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του σχολείου μας, για βάψιμο της νέας αίθουσας.

Η διευθύντρια του Σχολείου